Spectral

Het Duitse merk Spectral is in Europa één van de meest succesvolle specialisten op het gebied van functioneel design en esthetisch veeleisende audio en tv meubels. Onder het motto ‘Spectral maakt techniek onzichtbaar’ ontwikkelt, produceert en verkoopt het bedrijf unieke en kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor de discrete integratie van de consumentenelektronica.

Het bedrijf werd in 1994 door de drie broers Frank, Heiko en Markus Krämer opgericht. In Nederland wordt de verkoop gecoördineerd vanuit het zelfstandig opereerende Spectral B.V. gevestigd in Harderwijk.

De Spectral tv meubels zijn verkrijgbaar via de officiële Spectral dealers in Nederland. Verantwoordelijk voor het wereldwijde succes van Spectral producten zijn de compromisloze exclusieve designs, uitgekiende oplossingen, kwalitatieve materiaalkeuze, zorgvuldige verwerking en unieke eigenschappen. Minstens zo belangrijk voor het succes van Spectral zijn de velen enthousiaste medewerkers, die zich dagelijks met hart en ziel inzetten en zorgen dat iedere Spectral klant een tevreden klant blijft.