Rosso Fiorentino Audio

Rosso Fiorentino is meer dan alleen een luidsprekerfabrikant. RF is enthousiasme voor de magie die elke keer plaatsvindt wanneer we een geluidsmachine creëren, het is een manier van leven, het is liefde voor muziek en voor haar vermogen om emoties op te wekken en mensen samen te brengen.

Vanaf het allereerste begin wilde ik dat RF zich onderscheidde van andere merken door zijn absolute akoestische prestaties, verfijnd vakmanschap en Italiaanse elegantie. Met de Rosso Fiorentino-systemen wil ik onze cultuur overbrengen op de luisteraars, een cultuur die diep geworteld is in alle leden van ons bedrijf, en die gebaseerd is op een gemeenschappelijke passie voor live muziek, een academische achtergrond in elektroakoestiek, en de instinctieve zoektocht naar elegantie.

Wij zijn een Toscaans bedrijf en uit onze geschiedenis en cultuur halen we inspiratie om altijd nieuwe manieren te zoeken om onszelf te verbeteren. Onze luidsprekers belichamen de ziel van de plaats waar ze worden gemaakt. Hun geluid weerspiegelt het karakter van ons land… recht, essentieel, altijd zorgend voor proportie en detail, gemaakt om lang mee te gaan.