Norma Audio

De elektronica van Norma Audio vormt een mijlpaal in de wetenschap van de geluidsweergave. Die mijlpaal is bereikt op grond van een geluidsweergave die de goede eigenschappen van solid state combineert met het karakter van een buizenversterker. Door de manier waarop Norma Audio-producten gebouwd zijn, vervult elektronica een doorslaggevende rol in het oplossen van problemen die het gevolg zijn van de beperkingen van conventionële technologieën.

Klankkenmerken van Norma Audio
Producten van Norma Audio brengen transparantie, snelheid, micro- en macro-dynamiek, articulatie, helderheid en levendigheid van de soundstage, het vermogen om zelfs de kleinste verbuigingen van de muzieksignaal te volgen en dat allemaal gecombineerd met absolute neutraliteit. Deze geluidsweergave kan niet anders dan de pure emotie van de muziek overbrengen op de luisteraar.

Research naar innoverende oplossingen
Jaren onderzoek vanuit allerlei invalshoeken door Norma Audio heeft geleid tot een zeer verfijnde uitvoering, het allerbeste van wat de huidige technologie op transistorgebied kan bieden. Dat geldt voor zowel fabricagetechnieken als kwaliteit van de gebruikte materialen: gestabiliseerde voedingen, high-speed circuits, hoge lineariteit en lage intrinsieke ruis, componentselectie, kwaliteitsaluminium, overgedimensioneerde onderdelen … het zijn slechts enkele van het totaal aan verfijnde technische oplossingen dat toegepast is. Niet dat dit een doel op zich is, maar deze zijn altijd bedoeld om het luisterplezier te vergroten.

Gemakkelijk te integreren
De elegantie en eenvoud van de lijnen, het compacte formaat, het gemak waarmee de apparatuur combineert met andere merken, de veelzijdigheid; het zijn zaken die apparaten van Norma Audio bestand doen zijn tegen de tand des tijds, ook in de ogen van meest veeleisende gebruiker.