Nespa Pro

‘Een CD of DVD die even analoog klinkt als vinyl…’

Nespa Pro CD Finalizer
De Nespa pro bestaat uit een behuizing (iets groter dan een kleine stapel cd hoezen) en een adapter om het apparaat van stroom te voorzien. De werking is gebaseerd op een lamp die flitst met een lichtsterkte van maar liefst drie miljoen (!) Lux. De Nespa werd ontwikkeld om verborgen gebleven informatie aan een CD of DVD te onttrekken omdat bij de bedenkers van de Nespa te veel kwalitatieve spreiding werd ontdekt bij CD’s & DVD’s met dezelfde inhoud.

De Nespa heeft in zijn prille bestaan al heel wat doen bewegen in audioland, één ding is duidelijk; hij laat niemand onberoerd! Door velen in eerste instantie afgedaan met ongeloof, scepsis en termen als Voodoo, larie, kan niet werken, zoveelste stunt van de commercie en ga zo maar door, heeft hij ondertussen een plaatsje veroverd in de luisterkamer van honderden Nederlandse en Belgische muziekliefhebbers en audiofielen. De sceptici van weleer zijn de meest enthousiaste gebruiker geworden van dit toch wel bijzondere apparaat en beschouwen het nu al als de onmistbaarste component in hun audio en video set.

Jawel, ook DVD’s profiteren van de Nespa, het effect blijft niet beperkt tot klank alleen, maar resulteert ook in een verbeterde beeldkwaliteit.

Anno 2013 kunnen we stellen dat de Nespa een alom gerespecteerd apparaat is, dat bij vele muziekliefhebbers dagelijks haar diensten bewijst om hun muziek- en/ of filmcollectie nog meer details / nuances te ontlokken en zodoende nog meer plezier te hebben aan hun A/V systeem.