Loewe

Brengt uw stijl perfect tot uiting.
Van top tot teen.

Geef uw Home-Entertainment-systeem een kleuraccent. Speel met kleuren en opstellingsvarianten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Want perfectie zit in de details.

Past perfect in iedere ruimte.

U bent de architect van uw eigen interieur. De Loewe Individual maakt kiezen kinderspel. U kiest de kleur van de behuizing (het lijstwerk aan de boven- onder- en achterkant en indien gewenst kunt u ook de Stereo Speakers een kleurtje geven). Het inlegwerk aan de zijkanten is in meer dan 200 kleuren verkrijgbaar. Ook kunt u uw geluidscomponenten heel eenvoudig individualiseren. Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van de Loewe Individual in de configurator!

Behuizing:

Inlegwerk:

De beste techniek.
In ieder formaat.

De Loewe Individual Slim Frame is een High-End-televisie die indruk maakt. Hij is elegant, tijdloos en beschikt over alle kwaliteiten die u van een Smart-tv verlangt . Dankzij de bijzonder slanke omlijsting komen ook grotere schermgroottes tot hun recht in relatief kleine ruimtes. Kiest u voor 40, 46 of 55 inch, met de Loewe Individual geniet u steeds van briljant beeld.

 

Voor ieder wat wils.
Perfectie primeert.

Discreet geïntegreerd of lekker opvallend? Geen enkele producent biedt meer variatie bij de opstelling – van de Table Stand in geborsteld aluminium tot de indeling van het Rack. Bekijk hier de mogelijkheden.

Op de vloer, Aan de wand, Vrij in de ruimte, Op het rack

Briljant beeld.
400 keer per seconde.

Een kolibrie slaat 80 keer per seconde met zijn vleugels om in de lucht te blijven. De Loewe Individual beschikt over 400-Hz-technologie, die u laat genieten van haarscherp beeld met een ongelofelijke snelheid. Voor een natuurlijke weergave van kleur en contrast zorgt het contrastfilterpanel en de homogene LED achtergrondbelichting – de ideale combinatie voor een lichte en realistische 3D-weergave.

Haarfijn geluid in iedere ruimte.
Dit heeft u nog nooit gehoord.

Creëer een soundsysteem op maat! De sobere Individual Stereo Speaker bijvoorbeeld. Met 2 x 40 Watt muziekvermogen tovert hij uw leefruimte zo om in een bioscoopzaal. De Stereo Speaker kan worden uitgebouwd om uw thuisbioscoop nog intenser te maken. Geniet van een volledig digitale signaalverwerking: van de geïntegreerde A/V-multichannel decoder, het bass management tot de Digital-Audiolink-systeemaansluiting om extra geluidscomponenten moeiteloos aan te sluiten.

Loewe Assist Media.
De elegante bediening van Smart TV.

De Loewe Individual laat u proeven van verschillende media uit talloze bronnen. En dat alles eenvoudig en snel. Met de nieuwe Loewe Assist Media vindt u dankzij de intuïtieve kruisnavigatie snel het gewenste medium . Gebruik de afstandsbediening of de app op uw iPad. De unieke Favorieten-functie1 maakt het mogelijk om tv-zenders, foto’s, liedjes, internet-apps en meer eenvoudig af te spelen op het startscherm.

 

 

Bedien uw toestel met de iPad


Bedien uw toestel met de Assist

Bedien uw toestel met de Assist Easy

Meer media.
Meer mogelijkheden.

Toegang tot wat u maar wilt.
U kunt bijvoorbeeld een externe harde schijf via de USB-aansluiting verbinden met het televisietoestel of gebruik maken van een thuisnetwerk voor de gegevensoverdracht. Zo geniet u direct van video’s, foto’s, muziek, en meer!

Stop en Go.
Zo vaak u wil.

Geniet van de voordelen van DR+ (Digital Recording): Sla op de ingebouwde 750-GB-hardeschijfrecorder tot maximaal 350 uur bijzondere televisiemomenten op of onderbreek eenvoudig de lopende uitzending. Dankzij de Loewe Follow-Me-functie* kunt u de uitzending zelfs verder bekijken op een ander aangesloten toestel.

Digital Recording

De toekomst op uw scherm.
Met Loewe MediaUpdate.

De gratis Loewe-MediaUpdate zorgt ervoor dat de software van uw televisie altijd up-to-date is. Want dankzij de actualisering via het internet kunt u steeds weer genieten van de nieuwste eigenschappen (bijvoorbeeld de Favorieten-functie of het nieuwe menu). Registreer u op de ‘Support-pagina’ en uw software blijft steeds up-to-date.

De toekomst van de ontvangst.
Al geïntegreerd.

Hoe u uw tv-signaal vandaag of in de toekomst ontvangt, is niet van belang . Met de Loewe Individual bent u optimaal uitgerust. Geniet van haarscherp beeld dankzij HD-televisie en ontvangers voor alle Digital Video Broadcasting standaarden voor antenne, satelliet of kabel (DVB-T/T2/S/S2/C). U bespaart op extra apparatuur, stroomverbruik en kabels.