Gira

Intelligente techniek van Gira maakt wonen nog comfortabeler en aangenamer – met functionele kneepjes die exact op de individuele wensen en behoeften van de bewoners zijn afgestemd. Naadloos in elke omgeving geïntegreerd, zorgen de meest uiteenlopende
functies voor het perfecte welzijnsgevoel in het hele huis: centrale aansturing van licht, rolluiken, jaloezieën en verwarming, ruimtescènes, multimedia-entertainment in alle ruimten, vraaggestuurde verwarmings- en ventilatieregeling per kamer, volautomatische tuinberegening en nog veel meer.

Zien wie er voor de deur staat – eenvoudig onderweg. Met de nieuwe Skype-uitbreiding maakt de Gira DCS-IP-gateway mobiele deurcommunicatie mogelijk met iPhone en iPad en met alle smartphones en tablets waarvoor een Skype app verkrijgbaar is. Daarnaast kan de functie ook op TV-toestellen met geïntegreerde Skype-toepassing of op computers worden gebruikt.

Via de meest uiteenlopende bedieningsapparaten, zoals de Gira Control Clients, iPhone, iPad en iPod touch of een computer, biedt de Gira HomeServer centrale aansturing van alle huistechniek – thuis en onderweg. Daarmee biedt het systeem een waardevolle aanvulling op klassieke KNX/EIB besturingapparaten als tastsensoren, waarmee de diverse intelligente functies in een ruimte met een druk op de knop kunnen worden bediend.